ekne.jpg

Tur og ratingklasse

Bane blir lagt etter forhold , varighet ca 3t

Stjørdal og Malvik seilforening legger vårturen sin til Ekne denne

helga.Vi håper på godt besøk også fra BSF.ogISF

Åpen kiosk med fiskesuppe på menyen

På kvelden er det lokal ølkveld med smak fra bygdas mikrobryggeri kl.20-22

Forhåndssalg av billetter til ølkveld på Sørby Handel og i kiosken samme dag ,begrenset antall.

Denne dagen vil vi åpne "nye Ekne Småbåthavn". Store forbedringer på land som vil komme båtfolket tilgode. Gratis overraskelse til de minste.

FullSizeRender-4.jpg

Om foreningen

Fyll inn informasjon i skjema under og du vil motta SMS når vi arrangerer seilaser. Supert for deg som vil prøve seiling men ikke har egen båt - alle er velkommen!

Navn *
Skriv inn ditt mobilnummer

Innherred Seilforening ble stiftet 02.12.1979 som Innherred Seil- og Sjøsportforening med det formål å a) fremme båtinteressen generelt, derunder kursvirksomher for barn og ungdom, samt voksne, b)  bedre havneforholdene og opplagsplassene samt å, c) organisere felles turer. I dag har foreningen om lag 35 medlemmer. Aktivitetene i foreningen er i hovedsak knyttet til å tilrettelegge for medlemsaktivtiteter som onsdagsseilaser, turseiling og arrangementet Ytterøya Rundt. Foreningen besitter også to nyere seiljoller av typen RS-Feva som er lokalisert på Ekne. De fleste medlemmer har sine båter ved Sjøbadet Småbåthavn på Levangernesset.

Innherred Seilforening er en del av Trøndelag Seilkrets, under finner du linker til de øvrige foreningene sine hjemmesider.