Foto: Levanger Kommune

Foto: Levanger Kommune

Ytterøya Rundt 2017 – i år med mange NYHETER!

Innherred Seilforening vil med dette ønske velkommen til den tradisjonsrike seilasen Ytterøya Rundt 02.september 2017. Seilasen starter utenfor Levanger og går rundt Ytterøya midt i fjorden - retning besluttes etter forholdene og kunngjøres i god tid før start. Turen rundt Ytterøya byr på få navigasjonsmessige utfordringer, men varierende vind og strømforhold bidrar gjerne til nok spenning .

På Levanger har vi en flott gjestehavn midt i sentrum. De senere år har det også kommet til flere nye spisesteder i sentrum. For familie og andre som vil være med har vi badebasseng i Trønderhallen, stor skatepark og lekeplass i Stadionparken, shopping på Magneten kjøpesenter og flotte turmuligheter i nærområdet.

Klasseinndeling skjer ut fra påmelding i klassene NOR-Rating (stor/liten). I klasse TUR seiles det samlet.   1.-3. plass vil bli premiert under middagen på Museumsbrygga etter endt seilas for klasse Nor-Rating. Det vil også premieres for raskeste båt rundt øya uansett klasse (seilt tid). I klasse TUR er det trekkpremier.

De siste årene har det vært en trend med fallende deltagelse, og båtene ligger i havnen(e) heller enn å seile denne dagen. Årsakene til dette kan være mange, men vi oppfordrer flest mulig båter til å ta turen til Levanger denne helgen for å seile sammen på fjorden. For å bidra til dette vil vi legge til rette ved å tilby:

-Halv pris! (kun kr 250 – uansett klasse og båtstørrelse!)
-Mulighet for Midlertidig Nor-Rating* måletall (avgjøres før start av komite) og start i ratingklasse
-Morgenkaffe på idylliske Damskipbrygga lørdag
-Velkomst og fortøyningsservice ved ankomst.
-Laaang startlinje
-Startservice med nedtelling på VHF
-Mange nye resturanter og utesteder i Levanger sentrum.

* Vedrørende Midlertidig NOR-Rating måletall: Måletallet blir satt av en komite og gjelder for kun for Ytterøya Rundt 2017. Når måletallet er satt av komiteen kan det ikke påklages. Det er kun i klasse NOR-Rating midlertidig måletall benyttes (ikke TUR).
 

·  Seilingsbestemmelser publiseres på sailracesystem og finnes oppslått på Museumsbrygga før start.

·  Påmelding er publisert på Sailrace system

Velkommen til Ytterøya Rundt 2017 og Levanger!

Styret ISF