31176023_1860620377566666_5028363786772283392_o.jpg

Velkommen til Ytterøya Rundt og jubileumsfest 24.august 2019!

Seilasen starter utenfor Levanger og går rundt Ytterøya - retning besluttes etter forholdene og kunngjøres i god tid før start. Båtene fortøyer ved Dampskipbrygga i sentrum av Levanger hvor det er seilerfest og jubileumsmarkering lørdag kveld.

Klasseinndeling skjer ut fra påmelding. Det seiles i klasse Nor-Rating (stor/liten) og Tur* (med tildelt ratingtall). Hvis du ikke har betalt Nor-Rating Lisens melder du på i klasse Tur, og får tildelt måletall.

Det premieres klassevis, og for raskeste båt rundt øya uansett klasse. Båter med to eller færre deltagere kan melde på med shorthanded måletall (familie med ex to voksne og barn under 10 år kan påmeldes med shorthanded måletall)

-Påmelingsavgift kun kr 250 – uansett klasse og båtstørrelse!
-Mulighet for Midlertidig Nor-Rating* måletall (avgjøres før start av komite) og start i klasse Tur
-Vaffel og kaffe lørdag morgen på Damskipbrygga
-Laaang startlinje
-Startservice med nedtelling på VHF


* Vedrørende NOR-Rating Tur (midlertidig måletall) : Måletallet blir satt av en komite og gjelder for kun for Ytterøya Rundt 2019. Når måletallet er satt av komiteen kan det ikke påklages. Midlertidig rating tildeles båter som ikke har betalt for og fått ratingtall via NOR-Rating for sesongen. Båter som har gyldig ratingtall benytter dette.

For Midtnorsk Seilcup vil kun resultater fra båter med betalt ratingavgift bli innrapportert.

Seilingsbestemmelser publiseres på sailrace system og finnes oppslått på Museumsbrygga før start.

Innherred Seilforening 40 år i 2019 - markeres på Seilerfest lørdag.


Innherred Seilforening ble stiftet den 02.12.1979 som Innherred seil- og sjøsportforening, og blir i år 40 år. Jubileet blir markert under premiefesten på Ytterøya Rundt.

Vi oppfordrer foreningene i fjorden til å informere medlemmer som ikke er aktive lengre, men som har lyst til å delta på festen, til å ta turen til Levanger denne dagen. Påmelding til kun fest gjøres på post til innherredseilforening@gmail.com eller på sms til Torbjørn Skei tlf 957 39 170

I tillegg ønsker vi også at eksisterende og tidligere medlemmer sender inn bildemateriale og andre minner fra foreningens historie for fremvisning under markeringen. Styret vil være behjelpelig med å digitalisere trykket materiale eller fremkalte fotos.

Fotos kan sendes på epost til innherredseilforening@gmail.com eller per post til:

Torbjørn Skei
Gotåsveien 83
7623 Ronglan

Velkommen til seilas og jubileumsfest på Levanger!

Gjestebåter ved Dampskipbrygga.jpg