31176023_1860620377566666_5028363786772283392_o.jpg

Velkommen til Ytterøya Rundt 2018!

Innherred Seilforening vil med dette ønske velkommen til den tradisjonsrike seilasen Ytterøya Rundt 25. august 2018. Seilasen starter utenfor Levanger og går rundt Ytterøya midt i fjorden - retning besluttes etter forholdene og kunngjøres i god tid før start. Båtene fortøyer ved Dampskipbrygga i sentrum av Levanger hvor det er middag og premieutdeling lørdag kveld.

Klasseinndeling skjer ut fra påmelding. Det seiles i klasse Nor-Rating (stor/liten). Det premieres klassevis, og for raskeste båt rundt øya uansett klasse. Båter med to eller færre deltagere kan melde på med shorthanded måletall (familie med ex to voksne og barn under 10 år kan påmeldes med shorthanded måletall)

-Påmelingsavgift kun kr 250 – uansett klasse og båtstørrelse!

-Mulighet for Midlertidig Nor-Rating* måletall (avgjøres før start av komite) og start i ratingklasse

-Vaffel og kaffe lørdag morgen på idylliske Damskipbrygga

-Laaang startlinje

-Startservice med nedtelling på VHF

-Middag og premieutdeling etter målgang lørdag

* Vedrørende Midlertidig NOR-Rating måletall: Måletallet blir satt av en komite og gjelder kun for Ytterøya Rundt 2018. Når måletallet er satt av komiteen kan det ikke påklages. Midlertidig rating tildeles båter som ikke har betalt for og fått ratingtall via NOR-Rating for sesongen. Båter som har gyldig ratingtall benytter dette.

Seilingsbestemmelser publiseres på sailracesystem  og finnes oppslått på Museumsbrygga før start.

Velkommen!

Innherred Seilforening - Styret